Titel komt hier op maximaal 1 regel

Hier de introtekst in bold (heading 2). Mag één paragraaf zijn dus ongeveer 2 a 3 regels op een groot scherm. Probeer het woord uit de titel minimaal 1 keer  te hergebruiken voor een goede vindbaarheid in Google.

Hier komt de hoofdtekst. Die kan zo lang zijn als je wilt, maar als het te lang wordt dan kun je er beter een aparte pagina voor maken. Voor Google is het ook beter als een pagina zoveel mogelijk over één onderwerp gaat en de titel moet dan ook aansluiten bij de tekst. Uiteraard kun je wel verschillende (sub)onderwerpen aansnijden op één pagina. Werk dan met een extra kopje zoals hieronder.

Subkopje over een subonderwerp

En hier begint een nieuwe paragraaf over een nieuw subonderwerp. Ook belangrijk: probeer paragrafen niet te lang te maken want op Internet houden de lezers hun aandacht niet zo lang vast. Probeer paragrafen van max 6 regels te maken. Uiteraard is dit op elk scherm weer anders, maar als regel gaan we even uit van een normaal scherm. Dus als het daar 5 a 6 regels is, dan is het prima. Op mobiel zijn mensen wel gewend dat ze langer moeten scrollen om iets te lezen.

Wanneer ben je uitgerekend?

Bereken wanneer je bent uitgerekend

Bereken