Bereikbaarheid

Om je aan te melden kun je het aanmeldingsformulier onder het kopje Inschrijven gebruiken.
Voor vragen en het verzetten van afspraken: 050 – 3189 554
Dit nummer is op maandag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 12:30 bereikbaar. Je krijgt dan Mariët, onze assistente, aan de telefoon.
Buiten deze tijden krijg je het antwoordapparaat. Je kunt je naam en telefoonnummer inspreken, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Doe dit alleen voor niet-dringende zaken.
Voor dringende vragen of de bevalling : 06 13 92 21 21
Je krijgt dan de dienstdoende verloskundige aan de telefoon.
Als we net in gesprek zijn of de telefoon even niet kunnen opnemen, kun je ons laten oproepen per semafoon: 06 – 65 02 19 18
Toets na de pieptoon je nummer in (met netnummer ervoor) en sluit af met een #. Je kunt de verbinding verbreken nadat je hoort: ‘Uw bericht wordt verzonden”. Wij bellen dan binnen 10 minuten terug

Aanmelden

Om je aan te melden is het handig het aanmeldingsformulier onder het kopje Inschrijven te gebruiken. Onze assistente Kathalyne belt je dan zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Voor vragen en het verzetten van afspraken

Telefoonnummer: 050 – 3189 554

Onze assistente Kathalyne is op maandag en woensdag van 9.00 – 16.30 en op donderdag van 9.00- 13.00 bereikbaar op dit nummer.

Buiten deze tijden krijg je het antwoordapparaat. Je kunt je naam en telefoonnummer inspreken, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Doe dit alleen voor niet-dringende zaken.

Voor niet dringende vragen is het ook mogelijk ons een mail te sturen.

Voor dringende vragen, bij ongerustheid of voor de bevalling

Telefoonummer: 06 13 92 21 21

Je krijgt de dienstdoende verloskundige aan de telefoon. Soms zijn we net in gesprek of zijn we even niet in staat de telefoon op te nemen. Probeer dan even later weer te bellen. Wij proberen ook altijd zo snel mogelijk terug te bellen als we een oproep gemist hebben. Mocht je ons echt niet kunnen bereiken en er is hoge spoed, dan kun je ons laten oproepen per semafoon: 06 – 65 02 19 18

Toets na de pieptoon je nummer in (met netnummer ervoor) en sluit af met een #. Je kunt de verbinding verbreken nadat je hoort: ‘Uw bericht wordt verzonden”. Wij bellen dan binnen 10 minuten terug.

Back to Top